Information till medlemmar i IK Gotlandspärlan

Pärlans kalender

Länge sedan sist

Hej alla och hoppas ni haft en fin midsommar.

Eva, Matilda, Therese och Gunilla

Idag har vi haft ett möte med de nya spelarna i klubben.. Då hallen var stängd så fick det bli Tallunden.
Vi välkomnar detta härliga gäng.

Eva Bengtsson från Stånga IF, en grymt duktig spelare. Kommer med ett SM silver i bagaget.
Matilda Werkelin från Stånga IF, en spelare utan nerver som har gjort fina slagningar och som kan bli hur bra som helst.

Therese Boström från BK Rosen, spelare som verkligen blommat ut sista året och har mycket potential.

Gunilla Fohlin från BK Rosen, en spelare som är jämn och är en fin lagspelare.
Ludvig Eskelin välkomnar vi oxå men var inte med idag. Han kommer från Rosen och är i början på sin karriär.

Delar av styrelsen träffade Roine idag som jobbar för fullt med Sponsorer och nya matchställ. Vilket jobb han gjort. Härligt med kompetens. Så duktig.

Vi blev oxå idag erbjudna att få en plats i Div 2 för F-laget pga vakans. Så kul med lite mer motstånd

Vi återkommer med info om träningsläger mm så fort vi vet nåt.

Titta gärna in i hallen o rulla lite klot.
Ha en fortsatt fin sommar.
Hörs

Medlemsinformation

20220524

IK Gotlandspärlans styrelse har beslutat att inte ha någon uppsökande verksamhet för att rekrytera nya medlemmar till klubben till den kommande säsongen 22/23 bland de Gotländska klubbarna.

IK Gotlandspärlans styrelse har en stor tilltro till de klubbmedlemmar som under de gångna åren visat en stor utvecklingspotential och tränings-vilja och att dessa fortsätter med en offensiv satsning inför kommande säsonger för att nå nya mål.
Givetvis är klubben välkomnande till de nya medlemmar som vill vara med på de kommande årens resa oberoende av rutin och erfarenhet.

Vad det gäller damlaget så är målet givetvis att få ihop ett 8- mannalag till nästa säsong. De som är intresserade får ta kontakt med oss.

Vänligen styrelsen.

Sammanfattning medlemsmötet 2022-03-17

Vi började att prata om våra fina framgångar denna säsong. Framgångar i seriespelet både för A resp F-laget. Sedan har vi legat i topp i Måndagsklubben i Stånga, Matchplay Uncle Joe’s, Mix DM 3-manna DM och nu SM guld i 3-manna. #detgårbranu

Framgång kommer av att vi har en fin gemenskap, vi har många kunniga på både teknik o spel bland annat.

Daniel Johansson från SISU presenterade sig, där kan vi få hjälp med utbildningar och ansöka om bidrag bland annat.

Ekonomin är god, vi har sålt mycket och på så sätt har vi kunnat bistå med avgifter och hålla kostnaderna nere för spelarna.

Roine pratade om vårat sponsoravtal. Han har erbjudit sig att ingå i en arbetsgrupp med Tim och Uffe. Där de skall arbeta fram ett nytt avtal. I samband med ett nytt avtal så ska nya tröjor tas fram.
Vet du någon som vill sponsra oss??

Styrelsen kommer att se över förbättringsområden, vi vill se över föreningen och styrelsen. Planering inför säsongen, Vilka strategier och visioner/mål på lång och kort tid.

Vi är i full gång med planeringen av SM, i dagsläget 220405 så är vi runt 20 stycken som åker. Ca 600kr/spelare kommer det att kosta.

Styrelsen har fattat beslut o, att ha ett Damlag till hösten. Minst ett 4-mannalag till att börja med. En Damgrupp jobbar med detta.

Vi planerar ett träningsläger. Preliminärt sista helgen i augusti. Kommer att innehålla två delar. Banläsning/klot och praktisk träning.

På Visby träningscenter så har våra medlemmar 10% vid tecknande av årskort.

SÖNDAGKVÄLL 24/4 så kör vi ett träningspass på Visby träningscenter tillsammans i klubben som tack för vårat deltagande i spin of Hope.

PÅMINNER OM FÖRSÄLJNINGEN AV IDROTTSRABATTEN säljstart v 14

Tack o bock 🖤💚

Välkomna hem

Guldgänget Andrei Robban Oskar o Anders

Uncle Joes bjöd på tårta i hallen. Tack.

Guldstatuetten

Tack och Grattis önskar klubben, Visby, Gotland, Sverige o resten av klotet.

Försäljning-idrottsrabatten

Vi gjorde en grym försäljningsrunda under hösten som inbringade cirka 5000:- till klubben. Nu tar vi nya tag och blir ännu lite bättre. Vårens försäljning smygstartar nu!

Vi var ganska sent på försäljningen när vi i höstas bestämde oss för att sälja idrottsrabatten-häften. När vi fick dem i handen hade de andra klubbarna redan börjat dela ut sina för fullt. Detta gjorde att vi hamnade något på efterkälken och häftena blev svårsålda. Trots det lyckades vi sälja 100 häften vilket var en bedrift i sig.

Nu till våren vill vi ta nya tag och siktet är inställt på att sälja 250 stycken häften och därmed inbringa 15 000:- till klubbkassan. Såhär kommer vi lyckas:

Alla medlemmar säljer minst 5 häften vardera.
Vi börjar ta upp förbokningar från vänner, bekanta, kunder etc. redan nu.
Häftena kommer i vår hand under vecka 14.
Häftena börjar gälla den 15:e april och kostar som vanligt 100:-

Du hanterar dina förbokningar själv och hämtar sedan ut häftena av Andrei när de har anlänt. Inbetalning till klubben för sålda häften sker på samma sätt som sist, insättning till klubbens konto antingen via girering eller swish. Betalningen märks med ”Idrottsrabatten + ditt namn”.

P.S. Det saknas ännu en del betalningar från höstens försäljning, har man inte betalat för sina uthämtade häften kommer spelarkontot att debiteras innan vårens häften delats ut.

  • Klubbens Plusgirokonto: 187047-6 (ange alltid namn och ditt fyrsiffriga kontonummer)
  • Klubbens Swishkonto: Swish 1231686260
  • Klubbens aktivitetskalender hittar du här ovan, i appen Idrott Online eller på idrottonline.se.

Träningstider: Klubbträning tisdagar och torsdagar 17.30–18.45, från mitten på augusti till mitten på maj (ej afton- eller helgdag ej heller julvecka och mellandagar etc). Har du abonnemang tränar du utan kostnad när som det finns lediga banor i hallen.

Medlemsavgift: Avgift för medlemsskap, tävlingslicens och bowlingförbundets försäkring är 500 kr per säsong. Stödjande medlem betalar 250 kr för medlemsskap inkl B-licens där bowlingförbundets försäkring ingår.

Tränings- och tävlingsvgifter: Abonnemang med Pärlans klubbträningar plus fri träning (vid lediga banor, kan ej bokas) kostar 700 kr per månad, september till maj. Utan abonnemang kostar klubbträningen 120 kr per gång (övrig egen träning betalas till hallen). Alla med A-licens betalar också en tävlingsavgift på 150 kr per månad (september–maj) för matchtröja, matcher, fastlandsresor, övernattningar, JulCup, KM och DM.

För juniorer och heltids­studerande gäller halva summan på samtliga avgifter ovan.