Med snygga klubbkläder av hög kvalitet visar vi stolt upp att vi är en av Sveriges bästa bowlingklubbar, på väg upp på alla nivår! #pärlanisback

Klubbkläder 2023–2025

information till medlemmar och supporters

Vi har avtal med Intersport Visby som säljer alla våra klubbkläder i en webbshop. Intersport lämnar bra rabatt på produkterna, ca 15–20% för medlemmar i Club Intersport vilket du blir automatiskt när du handlar Pärlankläder första gången. Klubben får dessutom 10% på all försäljning.

Sortimentet består av kvalitetsprodukter från märket Craft. En träningsjacka och en luvjacka med dragkedja samt en träningströja och en ryggsäck.

Klubbmärket och föreningsnamnet ”Pärlan bowling Visby” trycks på alla produkter utom ryggsäcken. Vi byter ut all grafik och förnyar oss. Mer info ››

Du beställer och betalar direkt i shopen, precis som vanlig internethandel. Du får orderbekräftelse via mejl och ett sms med länk så du kan följa din order. Leveranstiden är 4–8 arbetsdagar. Du kan välja att få paketet till ditt postombud eller så kan du hämta det på Intersport Visby.

Utförliga storlekstabeller finns i webbshoppen så du kan mäta dig fram till din storlek. Vill du prova kan du göra det på Intersport i Visby, fråga efter Team-försäljningen. Träningsjackan, träningströjan och luvjackan finns även i en speciell dam-modell.

Du hittar shoppen via intersport.se (klicka föreningar) eller så använder du länken nedan.

Har du några frågor kan du kontakta Tomas Berglund på Intersport, 070-7239032 eller besöka honom på Intersport Kvarnen Visby.

Du kan sponsra klubben vid privata inköp! När du handlar privat på Intersport ska du första gången ange IK Gotlandspärlan i kassan så får klubben 3% på alla dina priva inköp där.

© IK Gotlandspärlan Visby