Sammanfattning medlemsmötet 2022-03-17

Vi började att prata om våra fina framgångar denna säsong. Framgångar i seriespelet både för A resp F-laget. Sedan har vi legat i topp i Måndagsklubben i Stånga, Matchplay Uncle Joe’s, Mix DM 3-manna DM och nu SM guld i 3-manna. #detgårbranu

Framgång kommer av att vi har en fin gemenskap, vi har många kunniga på både teknik o spel bland annat.

Daniel Johansson från SISU presenterade sig, där kan vi få hjälp med utbildningar och ansöka om bidrag bland annat.

Ekonomin är god, vi har sålt mycket och på så sätt har vi kunnat bistå med avgifter och hålla kostnaderna nere för spelarna.

Roine pratade om vårat sponsoravtal. Han har erbjudit sig att ingå i en arbetsgrupp med Tim och Uffe. Där de skall arbeta fram ett nytt avtal. I samband med ett nytt avtal så ska nya tröjor tas fram.
Vet du någon som vill sponsra oss??

 

Styrelsen kommer att se över förbättringsområden, vi vill se över föreningen och styrelsen. Planering inför säsongen, Vilka strategier och visioner/mål på lång och kort tid.

Vi är i full gång med planeringen av SM, i dagsläget 220405 så är vi runt 20 stycken som åker. Ca 600kr/spelare kommer det att kosta.

 

Styrelsen har fattat beslut o, att ha ett Damlag till hösten. Minst ett 4-mannalag till att börja med. En Damgrupp jobbar med detta.

Vi planerar ett träningsläger. Preliminärt sista helgen i augusti. Kommer att innehålla två delar. Banläsning/klot och praktisk träning.

På Visby träningscenter så har våra medlemmar 10% vid tecknande av årskort.

SÖNDAGKVÄLL 24/4 så kör vi ett träningspass på Visby träningscenter tillsammans i klubben som tack för vårat deltagande i spin of Hope.

PÅMINNER OM FÖRSÄLJNINGEN AV IDROTTSRABATTEN säljstart v 14

Tack o bock 🖤💚