Försäljning-idrottsrabatten

Vi gjorde en grym försäljningsrunda under hösten som inbringade cirka 5000:- till klubben. Nu tar vi nya tag och blir ännu lite bättre. Vårens försäljning smygstartar nu!

Vi var ganska sent på försäljningen när vi i höstas bestämde oss för att sälja idrottsrabatten-häften. När vi fick dem i handen hade de andra klubbarna redan börjat dela ut sina för fullt. Detta gjorde att vi hamnade något på efterkälken och häftena blev svårsålda. Trots det lyckades vi sälja 100 häften vilket var en bedrift i sig.

Nu till våren vill vi ta nya tag och siktet är inställt på att sälja 250 stycken häften och därmed inbringa 15 000:- till klubbkassan. Såhär kommer vi lyckas:

Alla medlemmar säljer minst 5 häften vardera.
Vi börjar ta upp förbokningar från vänner, bekanta, kunder etc. redan nu.
Häftena kommer i vår hand under vecka 14.
Häftena börjar gälla den 15:e april och kostar som vanligt 100:-

 

Du hanterar dina förbokningar själv och hämtar sedan ut häftena av Andrei när de har anlänt. Inbetalning till klubben för sålda häften sker på samma sätt som sist, insättning till klubbens konto antingen via girering eller swish. Betalningen märks med ”Idrottsrabatten + ditt namn”.

P.S. Det saknas ännu en del betalningar från höstens försäljning, har man inte betalat för sina uthämtade häften kommer spelarkontot att debiteras innan vårens häften delats ut.