Reportage från F- och B-lagets matcher

Full pott för F-laget

IK Gotlandspärlans farmarlag vann dubbelt i Bowl-O-Rama i Årsta. Bästa i första matchen var Bert-Arne Jakobsson 886. Bäst i andra Berten 923 och Johan Hansson 869.

Hemmaseger för F

Berten & Uffa. Foto Ingela

IK Gotlandspärlans farmarlag tog en enkel seger mot gästande Eira BK från Rinkeby. Bra start med 5–0 och 4–1 bäddade för en storseger. Bäst i Pärlan var Bert-Arne Jakobsson 718 och Ulf Broberg 695.

Ny bortavinst för farmarlaget

Berten och Simon, Gunnel, Berten och Wille, Berten, Wille samt Wille och Johan. Foto Ingela von Corswant

Helgens dubbla matcher i Sollentuna gav en vinst och en förlust. I första matchen mot Team Edsbacka hade vi svårt att hänga med på det för division 3 svårspelade underlaget Allsvenskan 41. Bra avslutning men förlust 12–8. Bäst i Pärlan var Bert-Arne Jakobsson 751 och Simon Aldenroth 750.

I andra matchen stod BK Ax farmarlag för moståndet. I denna match fick vi en bättre start och en fantastisk avslutning vilket gav en skön seger med 6–14. Bäst även denna match var Berten 784 och Simon 764.

Seger i premiären för Farmarlaget

Mia Eklöf och Gunnel Johansson

IK Gotlandspärlans farmarlag inledde seriespelt med match mot BK Arkos i Åkeshovshallen i Stockholm. Pärlan började väldigt starkt  och kunde gå upp i stor ledning med 2–8 efter halva matchen. I tredje punkterade Pärlan matchen med en femnolla. Bäst i Pärlan var Mia Eklöf och Tobias Westberg med full pott. Högst slagning hade Mia 775 och Gunnel Johansson 744.

Uffa och Mia

I lördagens andra match, som spelades i Högdalen,  stod ett av elitlaget BK Sturebys farmarlag för motståndet. Och vilket motstånd! Stureby dundrade på med klara 4–1, 4–1, 5–0 och 4–1 och 6662 i slagning. Högst slagning i ett chanslöst Pärlan var Ulf Broberg 799 och Mia Eklöf 775.

Vinst för F-laget!

Tim Svensson, ny i Pärlan!

Underläge med 6-9 inför sista men vi svarar med en 5-0 och tillslut 11-9! Micke Pedersen slog 824 vilket var bäst i matchen. Även spelardebut för Tim som svarade för en fin debut.