Vinst för F-laget!

Tim Svensson, ny i Pärlan!

Underläge med 6-9 inför sista men vi svarar med en 5-0 och tillslut 11-9! Micke Pedersen slog 824 vilket var bäst i matchen. Även spelardebut för Tim som svarade för en fin debut.

Hemmaförlust för F-laget

IK Gotlandspärlans farmarlag förlorade hemma mot Kings Pins BK från Jakobsberg. Matchen startade mycket jämn med 2–3. I andra hittade Kings Pins rätt på det svårspelade underlaget och sänkte oss med en femnolla. De två avslutande serierna var jämna men till klar fördel för bortalaget. Bäst i Pärlan var Bert-Arne ”Berten” Jakobsson med 805.

Dubbelvinst

Kanonmatcher av Pärlans farmarlag: Danne, Roine, Mia, Sundba, Ingela, Isak, Wille, Tina och Berten.

IK Gotlandspärlans farmarlag spelade dubbelt i Bowl-O-Rama Årsta. I första matchen stod Hellas BK för motståndet. En jämn match hela vägen men där Pärlan lyckades vinna i många avgörande lägen. Flest banpoäng tog Roine Andersson och Bert-Arne Jakobsson med 3. Högst slagning hade Daniel Lundström 846, Tina Senitz 812 och Bert-Arne 805.

Andra matchen spelades mot Split Happens BK. Denna gång en ännu jämnare match med 2–, 3–2, 2–3 fram till sista avgörande serien som vi vann. Bäst i Pärlan var Mia Eklöf och Tina Senitz samt Isak Funk och William Snöbohm som tog 3 banpoäng. Högst slagning hade Roine Andersson 877, Mia 870, William 869 och Daniel Lundström 818.