Mia & Korpen till Pärlan

Mia & Korpen. Foto Gullvi Larsson

Pärlan förstärker med två Rosen-spelare och en rutinerad och engagerad ledare i Anneli Ekman. Mia Eklöf och Jan-Eric ”Korpen” Othberg är två välkända Visby-bowlare med mycket erfarenhet och rutin. Bägge väl insatta och mycket intresserade av sporten bowling.

Alla tre blir en stor tillgång för ett uppåtgående Pärlan. Välkomna Mia, Korpen och Anneli!

Jonken går till Stånga

Jonken bildade tillsammans med Robban Gustafsson Pärlans bästa banpar under flera säsonger.

Joakim Jonken Pettersson väljer att gå tillbaka till sin moderklubb Stånga IF, bland annat för att få bättre träningsmöjligheter nära sitt hem. Pärlan tackar Jonken för flera fantastiska slagningar och massor av banpoäng samtidigt som vi önskar Jonken lycka till i nygamla klubben.

Seger och tårta i säsongens sista hemmamatch

I säsongens sista hemmamatch ställdes vi mot Täby BwK. Vi startade starkt med en klar femnolla. I andra hittade bortalaget lite spellinjer och fick till en segerrunda med 1–4. I tredje visade vi styrka och vann en jämn serie med 4–1. Vi upprepande spelet i sista serien och vann matchen klart. Flest banpoäng tog Robban Gustafsson och Victor Claesson och Anders Jakobsson och Tobias Vestberg med 3. Högst slagning hade Robban 963, Roine Andersson 862, Benny Jacobsson 821 och Claes Johansson 818.

Efter matchen firades serieseger med smarrig tårta bakad av Sofia på Uncle Joes.